Referenser

"Jag har äntligen börjat ta tag i saker som jag tidigare satt fast i. Gamla mönster har försvunnit eller har börjat försvinna. Ingrid arbetar med entusiasm, engagemang, stor människokärlek och empati. Med glasklar intuition, erfarenhet och trygghet leder hon dig genom Resanprocessen."

Ulla Hagman

 

 

"Med hjälp av Ingrid och Resan har jag har uppfyllt min innersta önskan att stanna på min målvikt och att hitta balansen i livet så att både kropp och själ mår bra. Jag har lärt mig att lita på mig själv, vara snäll mot mig själv och att släppa kraven på mig själv. Framför allt har jag fått hjälp att lära mig att lägga energin på det jag fakttiskt kan göra något åt och att sluta att oroa mig".

Jenny L.

"Resan upplevelsen påverkar mig fortfarande, den fortgår hela tiden att påverka mig, i alla mina val. Den har blivit en del av mig, jag känner mig trygg, harmonisk, glad, nöjd och har självtillit. Det är ju klart att alla dagar är inte goda dagar, men jag har fått ett mycket starkt verktyg genom resan att ta mig igenom vardagens problem. Genom dessa verktyg kan jag dessutom hjälpa min omgivning till självkännedom. Resan, fortsätter att utveckla mig hela tiden, till en mera stark, harmonisk, glad och nöjd människa. Till alla sökare kan jag varmt rekommendera Resan, det är som att ha solsken inombords".

Carola

"Jag vill beskriva mina två resan-sessioner som mycket behagliga på samma gång som de skapade fred med mina olika inre "krig". Jag har varit tvungen att gå i  terapisamtal under livets gång på grund av 
stökig uppväxt och trassliga förhållanden. Nu i medelåldern provade jag först en sedan ännu en resanbehandling. Så oerhört läkande, jag vill påstå att det var livsvändande. Rekommenderar  precis alla som känner att de vill må bättre. Ingrid som Resanterapeut är professionell, lugn och kunnig. Jag kände mig totalt trygg med henne.
All lycka! "

Eva Samuelsson